Sjösättning närmar sig ??!

Nu är det en dryg vecka till den planerade sjösättningen. Allt är klart, vi har koll på alla prylar som skall med upp till Göteborg på sjösättningsdagen, vi har fixat hjälp att segla ner båten till sin sommarhamn och övernattning är fixad.

Enda problemet är att isen fortfarande ligger tjock i hamnen….var är våren. Vad som är hoppfullt är att meteorologerna lovar soligt flera dagar i sträck. Visserligen inte någon speciell värme men mestadels plusgrader.

Vi får bevaka isläget, i värsta fall får vi kanske skjuta på sjösättningen ett par veckor vilket vi givetvis helst vill slippa nu när allt är bokat och förberett.

Hoppas, hoppas, hoppas på varmare väder.

3 svar på “Sjösättning närmar sig ??!

  • Hoppas att ni kommer iväg.Förstår hur sugna ni är.Vi köpte vår HR34 i Tyskland förra året och seglade hem i början på maj.Längtar nu extremt mkt. till sjösättning som dock dröjer några veckor till.

  • Där är isläget bra men man håller på att renovera bryggorna så vi får se om vi får ligga på provisorisk plats så länge.

Kommentarer är stängda.